VIDEO | Deplasarea cu peripeţii pentru Dinamo. Echipa de volei a rămas blocată în nămeţi, iar autocarul a fost implicat într-un accident cu utilajele de deszăpezire

Deplasare cu peripeţii pentru echipa de volei a clubului Dinamo. Voleibaliştii au rămas înzăpeziţi în judeţul Brăila, iar autocarul a fost implicat într-un accident cu utilajul de deszăpezire.

476 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Deplasarea cu peripeţii pentru Dinamo. Echipa de volei a rămas blocată în nămeţi, iar autocarul a fost implicat într-un accident cu utilajele de deszăpezire
Dinamo a solicitat amânarea meciurilor cu Galaţi şi Craiova din pricina faptului că lotul echipei din Ştefan cel Mare este decimat de gripă. Gruparea olteană a fost de acord cu amânarea partidei, însă liderul clasamentului ligii de volei, Galaţi, nu a acceptat decalarea partidei şi a dorit ca meciul să se joace conform programului stabilit.
 
Astfel, echipa Dinamo a plecat spre Galaţi în cursul zilei de ieri. Dinamoviştii au pierdut meciul, scor 1-3, iar pe drumul spre întoarcere autocarul a rămas înzăpezit. Pentru ca tabloul unei nopţi de coşmar să fie complet, autocarul s-a ales cu geamurile sparte în urma unui accident cu utilajele de deszăpezire.
 
 
 
Jucătorii au aşteptat deszăpezirea drumului şi vor ajunge la Bucureşti la 24 de ore de când au plecat din Galaţi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici