Viorel Duru, preşedinte Comisia de Licenţiere: Fotbalul românesc e în colaps

ASA Târgu Mureş şi-a anunţat intrarea în insolvenţă, însă decizia luată de conducătorii formaţei ardelene nu va scăpa echipa lui Mutu de depunctare în noul sezon, a spus Viorel Duru, într-o intervenţie la ProSport LIVE.

297 afișări
Imaginea articolului Viorel Duru, preşedinte Comisia de Licenţiere: Fotbalul românesc e în colaps

Viorel Duru, preşedinte Comisia de Licenţiere: Fotbalul românesc e în colaps

"Pe mine nu mă mai miră nimic. Fotbalul românesc e în colaps şi ar trebui ca toată lumea să fie conştientă de asta. Nu trebuie să băgăm capetele în nisip şi să credem că lucrurile se vor rezolva de la sine. Avem documente din care rezultă că au respectat regulamentul. E adevărat că la monitorizarea de la 30 septembrie îl încălcaseră, dar din motive de procedură au scăpat fără depunctare.

Pentru sezonul în curs nu mai există posibilitatea depunctării. Pentru sezonul următor vor fi cu siguranţă cluburi care vor încălca regulamentul de licenţiere. Nu am niciun dubiu că vor fi sancţionate, dar nu ştiu câte cluburi vor fi depunctate.

Clubul ASA Târgu Mureş va fi depunctat pentru că a acumulat datorii înainte de intrarea în insolvenţă", a declarat Viorel Duru la ProSport LIVE.

În acest sezon, CFR Cluj şi Petrolul Ploieşti au pierdut câte 10, respectiv 6 puncte din cauza datoriilor acumulate, iar Viorel Duru anunţă că şi clasamentul noului campionat va fi "modificat" de sancţiunile aplicate cluburilor care au încălcat regulamentul de licenţiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici