Weiss a devenit al şaselea jucător folosit la un meci de CM de un selecţioner care îi este tată

Mijlocaşul Vladimir Weiss, fiul selecţionerului Slovaciei, a devenit, marţi, la meciul cu Noua Zeelandă, al şaselea jucător folosit la un turneu final al Cupei Mondiale de un antrenor de echipă naţională care îi este şi tată.

19 afișări
Imaginea articolului Weiss a devenit al şaselea jucător folosit la un meci de CM de un selecţioner care îi este tată

Weiss a devenit al şaselea jucător folosit la un meci de CM de un selecţioner care îi este tată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mijlocaşul este fiul tehnicianului care are acelaşi nume, Vladimir Weiss.

Anterior, au mai fost folosiţi la CM de taţii lor selecţioneri uruguayanul Milton Viera (1966), italianul Paolo Maldini (1998), croatul Niko Kranjcar (2006), sârbul Dusan Petkovici (2006) şi americanul Michael Bradley, acesta din urmă sâmbătă, la meciul cu Anglia, scor 1-1.

Află aici care este programul Cupei Mondiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici