Wiltord va părăsi echipa Olympique Lyon

Atacantul Sylvain Wiltord, în vârstă de 33 de ani, va părăsi echipa Olympique Lyon, au anunţat surse din cadrul clubului francez, informează AFP.

4 afișări

Wiltord nu a jucat în meciul de miercuri, cu RC Lens, scor 3-0, din etapa a XXXVI-a a campionatului Franţei, din cauza unei gastroenterite. El nu jucase nici sâmbăta trecută, în partida cu Paris Saint-Germain, scor 1-1.

Jucătorul mai are doi ani de contract după ce şi-a prelungit acordul cu trei sezoane, în iunie 2006, însă se pare că şi-a golit deja dulapul din vestiarul de la centrul de antrenament. El ar putea ajunge la o echipă din Qatar.

"Nu am informaţii privind o eventuală plecare a lui Sylvain Wiltord. L-am convocat pentru o întrevedere săptămâna viitoare, dar din câte ştiu el este încă la Lyon şi are contract cu noi. Personal, nu l-am văzut în ultimele zile, dar antrenorul trebuie să îl fi văzut şi presupun să şi medicul, deoarece Wiltord avea gastroenterită", a declarat preşedintele Jean-Michel Aulas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici