Wimbledon îi bagă din nou în joc pe sportivii ruşi şi bieloruşi

Pas în spate făcut de organizatorii de la Wimbledon, care, anul acesta - contrar celor stabilite pentru ediţia din 2022 - îi va include la tragerea la sorţi şi tenismeni ruşi şi bieloruşi.

220 afișări
Imaginea articolului Wimbledon îi bagă din nou în joc pe sportivii ruşi şi bieloruşi

Rusul Medvedev revine pe iarbă

Consiliul Asociaţiei All England Lawn Tennis, care organizează turneul, a fost cel care a anunţat ştirea, fără a intra în detaliu despre motivele schimbării poziţiei, hotărâtă de comun acord cu guvernul britanic.

Pentru a putea participa la turneul de la Londra, jucătorii de tenis din Rusia şi Belarus vor trebui să accepte să concureze ca sportivi de „statut neutru”, cu interdicţia de a-şi exprima în orice mod sprijinul pentru invadarea Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici