Zeci de meciuri au fost anulate în Italia, din cauza coronavirusului

42 de meciuri - inclusiv meciurile din Serie C Piacenza-Sambenedettese şi Serie D - au fost anulate în Italia în acest sfârşit de săptămână, de teama coronavirusului, scrie Football-Italia.

292 afișări
Imaginea articolului Zeci de meciuri au fost anulate în Italia, din cauza coronavirusului

Zeci de meciuri au fost anulate în Italia, din cauza coronavirusului

Există cel puţin 25 de cazuri de contagiune în regiunile Lombardia şi Veneto, iar două persoane au murit, potrivit Football-Italia.

Una dintre persoanele aflate în stare critică, dar stabilă, este un jucător de fotbal amator în vârstă de 38 de ani din Codogno, astfel că există temeri că aceasta ar fi putut infecta coechipieri sau chiar adversari.

Până în prezent, toate meciurile din ligile de amatori au fost suspendate în regiunea Lombardiei, inclusiv meciurile din Serie C Piacenza-Sambenedettese.

Mai multe meciuri ale echipei de tineret au fost, de asemenea, anulate, precum Prato-Fiorenzuola şi Caravaggio-Crema.

„Dacă există competiţii în care există cazuri confirmate, atunci sportul nu poate avea loc acolo”, a spus preşedintele Comitetul Olimpic italian, Giovanni Malagò.

Meciurile oprite nu sunt doar de fotbal, ci au fost suspendate şi turnee de baschet şi volei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici