A fost lansat primul televizor, special pentru generaţia Millennials. Inovaţie tehnică a coreenilor | FOTO

A fost lansat primul televizor care se roteşte vertical.

3269 afișări
Imaginea articolului A fost lansat primul televizor, special pentru generaţia Millennials. Inovaţie tehnică a coreenilor | FOTO
Coreenii de la Samsung au lansat la ediţia CES din acest an primul televizor care se poate roti atât pe verticală, cât şi pe orizontală. Noul device, care poate fi considerat o tabletă sau un telefon la scală mai mare, le va permite utilizatorilor o aibă o experienţă inedită în 4K.
 
Denumit Sero, care în limba coreeană înseamnă ”cervicală”, noul dispozitiv a fost creat special pentru generaţia Millennials, oameni obişnuiţi să folosească mai mult tabletele şi telefoanele mobile.
 
Studiile sociologice şi demografice nu au reuşit să stabilească în mod clar ce reprezintă generaţia Millennials, însă se presupune că persoanle născute de la începutul anilor 1980 până la mijlocul anilor 1990 formează acest grup.
 
sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici