Află ce factor de protecţie solară trebuie să aibă crema ta

Cea mai eficientă modalitate de prevenire a ridurilor şi a îmbătrânirii pielii o reprezintă utilizarea cremelor cu factor de protecţie solară (FPS), informează Gândul.

111 afișări
Imaginea articolului Află ce factor de protecţie solară trebuie să aibă crema ta

Află ce factor de protecţie solară trebuie să aibă crema ta (Imagine: Mediafax Foto)

Alegerea factorului se face în funcţie de tipul de ten al fiecăruia dintre noi sau de locul în care ne aflăm. „Nu ieşiţi din casă fără să aplicaţi o cremă cu FPS de cel puţin 8. Atunci când vă expuneţi la soare, alegeţi însă o cremă cu factor de protecţie 30.

Citește mai multe despre crema cu factor de protecţie solară pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici