Aparatul care „şterge” ridurile în 20 de minute

Un nou tip de laser care „repară” imperfecţiunile dermatologice într-o singură şedinţă, de numai 20 de minute, a fost lansat, recent, în premieră în România.

338 afișări
Imaginea articolului Aparatul care „şterge” ridurile în 20 de minute

Aparatul care „şterge” ridurile în 20 de minute

Aparatul tratează ridurile fine, dar şi pe cele de îmbătrânire, petele de pe piele, semnele lăsate de acnee. În plus, laserul micşorează porii deschişi, ridică pleoapele lăsate şi tonifică pielea flască.

Citeşte mai multe despre aparatul care şterge ridurile in 20 de minute pe www.gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici