Artan a testat două regimuri: înfometare şi pilule

Două diete de slăbit a încercat solistul trupei "Partizan" Adrian Pleşca, cunoscut sub numele de Artan, pentru a scăpa de kilogramele în plus: înfometarea şi pilulele. Deşi efectul produs asupra organismului a fost cel dorit, cântăreţul nu recomandă medicamentele de slăbit, deoarece acestea induc starea de depresie.

216 afișări
Imaginea articolului Artan a testat două regimuri: înfometare şi pilule

Artan a testat două regimuri: înfometare şi pilule (Imagine: Bogdan Dinca/Mediafax Foto)

"Prima data am slăbit 30 de kilograme în două luni, prin înfometare. Pur şi simplu nu am mai mâncat nimic. Îmi vedeam de concerte şi programul zilnic fără niciun fel de probleme. A doua oară, am încercat capsule de slăbit pentru a scăpa de kilogramele în plus. Şi cu această metodă am reuşit să scad în greutate peste 30 de kilograme, în două luni", mărturiseşte pentru Gândul Artan.

Citeşte mai multe despre dieta lui Artan pe www.gadul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici