Asteroidul Apophis ar putea lovi Pământul în aprilie 2029

În luna decembrie a anului 2004, astronomii au descoperit un asteroid a cărui orbită calculată se apropie periculos de mult de Pământ. Corpul astral a fost denumit Apophis, dupa zeul egiptean al Răului şi al Distrugerii, iar specialiştii sunt de părere că în anul 2029, în timpul următorului său ciclu de rotaţie, asteroidul ar putea să ne lovească planeta.

297 afișări
Imaginea articolului Asteroidul Apophis ar putea lovi Pământul în aprilie 2029

Asteroidul Apophis ar putea lovi Pământul în aprilie 2029

Pentru a întregi scenariul apocaliptic, oamenii de ştiinţă au indicat şi mai exact momentul consumării evenimentului, estimând impactul în luna aprilie a anului 2029 şi chiar locul acestuia, oceanul Pacific, la 500 kilometri vest de Santa Monica.

Citeşte mai multe despre acest scenariu apocaliptic pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici