Bărbaţii au coşmaruri violente, în timp ce femeile visează hărţuiri sexuale

Îţi pierzi persoana iubită, eşti urmărit de un monstru sau alergi ca un nebun să ajungi la o întâlnire importantă sunt cele mai frecvente coşmaruri. Pe mulţi, aceste probleme nici nu-i lasă să închidă ochii. Alţii spun că nu au astfel de vise.

68 afișări
Imaginea articolului Bărbaţii au coşmaruri violente, în timp ce femeile visează hărţuiri sexuale

Bărbaţii au coşmaruri violente, în timp ce femeile visează hărţuiri sexuale (Imagine: Shutterstock)

Oamenii de ştiinţă consideră că visele urâte ar putea să nu corespundă în mod direct cu realitatea, ar putea să reflecte emoţiile şi grijile unei persoane.

Cercetătorii germani au alcătuit un clasament al celor mai des întâlnite coşmaruri, primele locuri fiind ocupate de căderea în gol, urmărire, senzaţia de paralizare, întârziatul şi moartea unei persoane iubite

Citeşte mai multe despre cauzele viselor urâte pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici