Batoanele pentru slăbit pot îngrăşa

Batoanele pentru slăbit nu ajută la pierderea kilogramelor nedorite şi, mai mult, pot chiar îngrăşa, dacă sunt asociate unor mese copioase, informează cotidianul Gândul.

46 afișări
Imaginea articolului Batoanele pentru slăbit pot îngrăşa

Batoanele pentru slăbit pot îngrăşa (Imagine: Mediafax Foto)

„Dacă mănânci mult la mesele principale şi mai introduci şi aceste batoane în alimentaţie, atunci te poţi chiar îngrăşa”, atrage atenţia dr. Şerban Damian, nutriţionist sportiv acreditat CIO. Referindu-se la compoziţia acestor suplimente alimentare, specialistul spune că batoanele pentru slăbit conţin cereale, zaharuri şi grăsimi (în special margarină, în cazul celor cu înveliş de ciocolată) plus un concentrat proteic.

Citeşte mai multe despre batoanele de slăbit pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici