Câteva sfaturi pentru evitarea apariţiei cariilor dentare

Apa, ceaiul şi peştele oceanic sunt principalele surse de fluor, element despre care medicii stomatologi spun că reduce evoluţia cariei dentare, informează Gândul.

62 afișări
Imaginea articolului Câteva sfaturi pentru evitarea apariţiei cariilor dentare

Câteva sfaturi pentru evitarea apariţiei cariilor dentare (Imagine: Mediafax Foto)

„Cea mai importantă sursă de fluor este apa, deşi, la noi în ţară, ea nu este îmbogăţită cu acest element, aşa cum se întâmplă în SUA, spre exemplu. O altă sursă foarte bogată în fluor este arborele de ceai, în speţă ceaiul negru, ceaiul verde şi cel alb.

Citeşte mai multe despre cum poţi să eviţi cariile dentare pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici