Cum îţi protejezi pielea când eşti la plajă

Persoanele care au pielea albă sau deschisă trebuie să folosească un produs cu factor de protecţie 50 plus, iar cele care au o piele mai închisă spre ciocolatiu o cremă cu un factor de protecţie 30 - 40.

25 afișări
Imaginea articolului Cum îţi protejezi pielea când eşti la plajă

Cum îţi protejezi pielea când eşti la plajă (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

Sezonul estival a început, iar cei mai mulţi dintre noi sunt nerăbdători să facă o baie de soare. Medicii dermatologi atrag atenţia că razele ultraviolete atacă derma şi dacă ne expunem la plajă fără protecţie riscul apariţiei cancerului de piele creşte semnificativ. Potrivit datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, anual, la nivel global, se înregistrează 60.000 de decese cauzate de acest tip de cancer.

Citeşte mai multe despre protecţia pielii în timpul expunerii la soare pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici