Cum poţi să-ţi păcăleşti foamea ca să nu te îngraşi

Orele petrecute peste program, viteza cu care suntem forţaţi să desfăşurăm diferite activităţi, ritmul alert al vieţii de zi cu zi sunt câteva dintre motivele care duc la apariţia stresului, informează Gândul.

83 afișări
Imaginea articolului Cum poţi să-ţi păcăleşti foamea ca să nu te îngraşi

Cum poţi să-ţi păcăleşti foamea ca să nu te îngraşi (Imagine: Mediafax Foto)

Specialiştii în nutriţie spun că de cele mai multe ori stresul induce senzaţia de foame chiar dacă abia te-ai ridicat de la masă. „Dereglările hormonale, stresul şi diabetul sunt cele trei afecţiuni care dau o senzaţie continuă de foame”, spune dr. Livia Nena, bionutriţionist.

Citeşte mai multe despre afecţiunile care dau senzaţia continuă de foame pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici