Cum şi când devine sexul cel mai bun medicament

Partidele de amor nu pot substitui tratamentul cu pastile, dar pot diminua stresul, pentru că organismul începe să producă endorfine, hormoni ai fericirii, precizează medicii, potrivit Gândul.

355 afișări
Imaginea articolului Cum şi când devine sexul cel mai bun medicament

Cum şi când devine sexul cel mai bun medicament

Persoanelor nevrotice, stresate, deprimate, care au probleme cu greutatea, colesterolul şi glicemia le este recomandat să facă sex de cel puţin trei ori pe săptămână. "Partidele de amor nu pot substitui tratamentul medicamentos, dar pot diminua stresul, pentru că organismul începe să producă endorfine, hormoni ai fericirii. Sexul aduce numai beneficii organismului", a declarat pentru Gândul prof. dr. Constantin Dumitrache, medic endocrinolog la Institutul de Endocrinologie "C.I. Parhon".

Gândul oferă o listă a afecţiunilor în care sexul poate fi prescris drept terapie:

NEVROZĂ Ultimele studii în domeniu arată că sexul, făcut de cel puţin trei ori pe săptămână, diminuează tensiunile dintre parteneri, mai ales când unul dintre ei este nevrotic. Potrivit oamenilor de ştiinţă, frecvenţa partidelor de amor poate şterge complet "deficitul de fericire" din cuplu cauzat de nevroză.

Citeşte mai multe despre cum şi când devine sexul cel mai bun medicament pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici