Dieta care nu dă greş niciodată

Singurul regim de slăbire aprobat de toţi nutriţioniştii constă în alimente sănătoase din toate grupele, potrivit www.csid.ro. Tu trebuie doar să scazi caloriile zilnice.

187 afișări
Imaginea articolului Dieta care nu dă greş niciodată

Dieta care nu dă greş niciodată

Spre exemplu, o femeie are nevoie de 1800 de kcalorii pe zi. Dacă vrei să slăbeşti, scazi raţia zilnică până la 1000 de kcalorii şi o distribui în cinci mese. Ţine cont si de alte reguli stabilite nu de nutriţionişti, ci de propriul tău corp.

Nu mânca mare parte din raţia zilnică de calorii la o singură masă, pentru că astfel ai cele mai mari riscuri să depui. E indicat să mănânci puţin la fiecare 3 ore. În felul acesta, organismul produce energie şi nu rezerve de grăsime.

Afla mai multe despre cea mai eficientă dietă pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici