Dietele de slăbit rapid ne pun sănătatea în pericol

La începutul verii sunt la mare căutare dietele de slăbire care promit rezultate miraculoase în scurt timp.

474 afișări
Imaginea articolului Dietele de slăbit rapid ne pun sănătatea în pericol

Dietele de slăbit rapid ne pun sănătatea în pericol (Imagine: Mediafax Foto)

Însă, potrivit nutriţioniştilor, acestea constituie o capcană. Paradoxal, dietele drastice nu duc la slăbire, ci la îngrăşare suplimentară după perioada de restricţii severe. În plus, apar următoarele riscuri: carenţe nutriţionale, reducerea masei musculare, tulburări hepatice, renale, depresie, informează www.jurnalul.ro.

Dieta pare a deveni teritoriul în care se adună cele mai caraghioase bazaconii. Şi ar fi cum ar fi, pentru că de glume râzi la Teatrul de Revistă "Tă­nase", dar când regimul alimentar indicat de unii seamănă cu o glumă râzi de propria ta sănătate. Iar când ţi-ai dat peste cap organismul, râsul se transformă în plâns. Că sunt mulţimi de atotştiutori în materie de selecţie la echipa naţională de fotbal şi de alegere a cântăreţilor care să ne reprezinte la Eurovision, că există milioane de păreri legate de politicieni şi de carburatorul de la Dacia Logan, treacă-meargă. Dar că există sfătuitori câtă frunză şi câtă iarba în privinţa regimului alimentar, asta chiar este o gafă zdravănă.

Citeşte mai multe despre dietele de slăbit rapid care ne pun sănătatea în pericol pe www.jurnalul.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici