Există civilizaţii avansate la marginea Căii Lactee?

Milan Cirkovic de la Observatorul Astronomic din Belgrad, autoritate de talie mondială în domeniul astrobiologiei şi al studiilor SETI, crede că acest lucru este posibil.

42 afișări
Imaginea articolului Există civilizaţii avansate la marginea Căii Lactee?

Există civilizaţii avansate la marginea Căii Lactee?

În viziunea lui Crikovic, civilizaţii cu adevărat avansate din punct de vedere tehnologic, ar tinde să se deplaseze cât mai spre exteriorul Căii Lactee.

Tehnologiile de care aceste civilizaţii ar dispune însă, le-ar permite să migreze prin galaxie şi să exploateze diverse planete şi sisteme solare, fără a putea fi detectate de noi.

Citeşte mai multe despre civilizaţiile avansate de la marginea Căii Lactee pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici