Extratereştrii pot trăi pe planete îngheţate

Ar fi putut un astronom extraterestru să identifice viaţa pe Terra în timpul unei ere glaciare? Studii recente demonstrează că lumina reflectată în spaţiu de zăpadă şi gheţuri ar fi împiedicat observarea vegetaţiei specifice acelor vremuri, fapt în măsură să le dea speranţe oamenilor de ştiinţă în descoperirea vieţii pe îndepartatele planete îngheţate.

107 afișări
Imaginea articolului Extratereştrii pot trăi pe planete îngheţate

Extratereştrii pot trăi pe planete îngheţate

„Ştim astăzi că vegetaţia terestră poate reflecta lumina în spaţiu şi că poate fi obervată de la mare distanţă. Acest lucru este posibil însă doar într-un climat mult mai cald decât cel din zilele noastre”, susţine Luc Arnold, cercetător la Observatorul Haute din Franţa.

Citeşte mai multe despre extratereştrii pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici