Femeile şi bărbaţii iubesc diferit?

Cine iubeşte mai mult? Dar cine dă mai mult? Cine este mai fericit într-o relaţie? Dar cine se îndrăgosteşte mai des? Sunt femeile sau bărbaţii cei care se sinucid mai frecvent în urma despărţirilor amoroase?

232 afișări
Imaginea articolului Femeile şi bărbaţii iubesc diferit?

Femeile şi bărbaţii iubesc diferit?

Acestea sunt întrebările la care au încercat să răspundă cercetătorii.

Cine iubeşte mai mult?

Potrivit unui studiu, femeile îşi iubesc partenerul cel puţin la fel de profund ca pe ele însele. În plus, tind să-şi respecte partenerii mai mult.

Cine se îndrăgosteşte mai des?
Bărbaţii se îndrăgostesc la prima vedere la fel de frecvent precum femeile, 54% dintre femei şi 63% dintre bărbaţi cred în dragostea la prima vedere.

Află cum iubesc femeile şi bărbaţii pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici