Fii zen cu masajul sonor!

Masajul tibetan cu boluri sonore sau cântătoare, cum li se mai spune este o metodă de relaxare, utilizată în India cu mai bine de 5.000 de ani în urmă, şi însuşită în prezent de peste 3.000 de practicieni din toată lumea.

66 afișări
Imaginea articolului Fii zen cu masajul sonor!

Fii zen cu masajul sonor! (Imagine: csid.ro)

Bolurile tibetane sunt realizate din diferite metale, conform unei tradiţii vechi, din Himalaya. În timpul şedinţei de masaj, acestea sunt aşezate în jurul şi pe corpul pacientului, iar apoi lovite uşor cu un ciocănel. Pentru a obţine vibraţii şi sunete diferite, specialiştii utilizează între 9 şi 13 boluri de mărimi diferite, fiecare fiind adaptat unei părţi a corpului.

Află mai multe despre masajul cu boluri tibetane pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici