Forma feţei arată la ce afecţiuni eşti predispus

În cazul multor afecţiuni, organismul trimite în exterior semnale uşor de descifrat, spune dr. Maoshing Ni. Expert în antiaging şi autor al cărţii "Secretele longevităţii", medicul susţine că anumite afecţiuni pot fi citite pe faţă. "Organismul transmite mesaje, de la dezechilibre hormonale şi până la afecţiuni grave precum bolile de inimă", declară el pentru www.yahoo.com, citat de "Gândul".

302 afișări
Imaginea articolului Forma feţei arată la ce afecţiuni eşti predispus

Forma feţei arată la ce afecţiuni eşti predispus (Imagine: Gândul)

Astfel, fruntea este asociată cu inima şi intestinul subţire. Specialistul spune că petele mici de roşeaţă pe frunte sau vasele de sânge din această zonă sunt semne clare de apariţie a bolilor cardiace, precum hipertensiunea. "Un atac de cord poate fi «prezis» de apariţia unor puncte de culoare verde-albăstrui pe frunte, după care apar palpitaţiile, ameţelile, dificultăţile de respiraţie şi furnicăturile", completează dr. Mao.

Citeşte mai multe despre legătura dintre forma feţei şi afecţiunile la care eşti predispus pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici