Mişcarea asigură succesul dietelor

Toată lumea ţine dietă. Pentru că este la modă sau pentru că greutatea noastră corporală a cam luat-o razna. Nutriţioniştii ne avertizează că, atunci când vrem să slăbim, sunt doi poli asupra cărora trebuie să ne îndreptăm atenţia: mişcarea şi alimentaţia.

13 afișări
Imaginea articolului Mişcarea asigură succesul dietelor

Mişcarea asigură succesul dietelor (Imagine: ziarulring.ro)

"Majoritatea oamenilor sunt sedentari, motiv pentru care ar trebui să se gândească serios la introducerea unor şedinţe de antrenament cardio, cum ar fi alergare în ritm moderat, înot, bicicletă, sărit coarda, gimnastică aerobică sau la sală, bicicletă staţionară, bandă de alergat, stepper. O şedinţă trebuie să dureze minimum 30-45 minute şi maximum 90 de minute”, recomandă dr. Şerban Damian, nutriţionist sportiv la Clinica Alpha Medical Center.

Citeşte mai multe despre diete pe www.ziarulring.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici