Portrete "hipnotice", create cu ajutorul imaginilor cu galaxii şi stele realizate de telescopul spaţial Hubble - FOTO

O serie de portrete "hipnotice" au fost create de artistul Sergio Albiac din Barcelona cu ajutorul imaginilor realizate de telescopul spaţial Hubble.

620 afișări
Imaginea articolului Portrete "hipnotice", create cu ajutorul imaginilor cu galaxii şi stele realizate de telescopul spaţial Hubble - FOTO

Portrete "hipnotice", create cu ajutorul imaginilor cu galaxii şi stele realizate de telescopul spaţial Hubble - FOTO (Imagine: Facebook/ Sergio Albiac)

Utilizând fotografii care i-au fost trimise de bărbaţi şi femei de toate vârstele şi un software automatizat care combină imagini cu galaxii şi stele (realizate de Hubble), artistul spaniol a transformat fotografiile cu acele feţe zâmbitoare în opere de artă abstractă, informează huffingtonpost.com.

Proiectul artistului spaniol se intitulează "Stardust" ("Praf de stele") şi este inspirat de conceptul de nucleosinteză (procesul de creare a unor noi nuclee de atomi dintr-o materie preexistentă şi care se produce la scară cosmică).

Sergio Albiac a început să picteze această serie de portrete în luna iunie şi speră să realizeze cât mai multe astfel de colaje.

Mai multe portrete realizate de Sergio Albiac

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici