Postul Crăciunului: mai puţină soia şi înlocuiţi carnea cu ciupercile

Bun prilej pentru detoxifiere, postul este binevenit în oricare perioadă a anului, spun specialiştii. Însa trebuie să ţineţi cont de câteva atenţionări. Nu trebuie să ne înfometăm până la epuizare, trebuie să avem grijă cum combinăm alimentele, să diversificăm meniul şi să nu ne înfruptăm fără oprelişti din bunătăţile de pe masa de Crăciun, odată ce interdicţiile alimentare au fost ridicate, informează www.csid.ro.

29 afișări
Imaginea articolului Postul Crăciunului: mai puţină soia şi înlocuiţi carnea cu ciupercile

Postul Crăciunului: mai puţină soia şi înlocuiţi carnea cu ciupercile (Imagine: Mediafax Foto)

Deoarece majoritatea dintre noi avem tendinţa să adoptăm o dietă predominant glucidică (bogată în cartofi, pâine, orez, paste etc.), ce depăşeşte necesarul zilnic, există riscul să ne îngrăşăm în această perioadă. În acest sens, ar trebui să ne axăm pe legume, crude sau gătite, şi fructe, în defavoarea făinoaselor sau a dulciurilor.

Află mai multe despre dieta din postul Crăciunului pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici