Prânzul în faţa calculatorului nu este deloc igienic

Pentru că tot te afli în faţa calculatorului, trebuie să afli că tastatura la care lucrezi conţine milioane de germeni, iar dacă obişnuieşti să şi mănânci aici, le încurajezi dezvoltarea şi rişti să te îmbolnăveşti, informează Csid.ro.

41 afișări
Imaginea articolului Prânzul în faţa calculatorului nu este deloc igienic

Prânzul în faţa calculatorului nu este deloc igienic (Imagine: Mediafax Foto)

Poate e mai comod şi mai eficient să mănânci în faţa calculatorului, însă un lucru e cert: nu este deloc sănătos! Este total nerecomandat pentru ochii tăi, pentru capacitatea ta de concentrare, pentru imunitate şi mai ales mult pentru viaţa ta socială. Pauza de masă este un privilegiu de care nu trebuie să te lipseşti.

Citeşte mai multe despre prânzul în faţa calculatorului pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici