Primaria Municipiului Bucureşti: Consultaţii oftalmologice gratuite pentru copii pe toată perioada verii

Primaria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, organizează, împreună cu ambulatoriul de specialitate al Spitalului de copii „Dr. Victor Gomoiu”, în perioada vacanţei şcolare, un program de consultaţii oftalmologice gratuite pentru copii.

1422 afișări
Imaginea articolului Primaria Municipiului Bucureşti: Consultaţii oftalmologice gratuite pentru copii pe toată perioada verii

Primaria Municipiului Bucureşti: Consultaţii oftalmologice gratuite pentru copii pe toată perioada verii

„Prin această iniţiativă ne dorim să promovăm starea de sănătate a copiilor şi să venim în sprijinul părinţilor care doresc să îi aducă pe cei mici la un consult oftalmologic de specialitate. Această campanie are drept misiune depistarea precoce a tulburarilor de vedere şi corectarea lor promptă. Ca autoritate locală, este de datoria noastră să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a facilita accesul atât al copiilor, cât şi al părinţilor lor la sănătate, educaţie, sport şi cultură. Consultaţiile se vor desfăşura în noul ambulatoriu pe care l-am inaugurat recent şi unde micii pacienţi vor fi consultaţi într-o unitate medicală realizată la standarde europene. Am desfăşurat şi vom mai desfăşura programe similare, prin care toată lumea să poată beneficia de experienţa specialiştilor noştri”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Printre testele care se pot face în cabinetul de oftalmologie al ambulatoriului Gomoiu se numără măsurarea dioptriilor prin autorefractometrie, testarea acuităţii vizuale cu şi fără corecţie pe grupe de vârstă şi teste de stereoscopie.

Consultaţiile vor fi acordate în perioada 10 iulie - 30 august, în baza unei programări telefonice. Ambulatoriul de specialitate al Spitalului de Copii „Dr. Victor Gomoiu" se află pe strada Prieteniei numărul 2A, Bucureşti, iar consultaţiile se pot realiza în zilele de luni, în intervalul 16:00-18:00, şi miercuri, între 09:00 şi 11:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici