Sâni mai frumoşi, fără bisturiu

Şi tu poţi avea sâni mai frumoşi fără să apelezi la chirurgie estetică. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă ei, informează csid.ro

35 afișări
Imaginea articolului Sâni mai frumoşi, fără bisturiu

Sâni mai frumoşi, fără bisturiu

Pentru asta, nu sunt de ajuns doar controalele periodice şi mamografiile. Există nişte gesturi simple, care iţi fac sânii mai frumoşi.

Iată câteva sfaturi pentru îngrijirea sânilor: renunţă la fumat, încheieţi duşul de minineaţă cu un jet de apă rece pe sâni, aplică-ţi întotdeauna o cremă hidratantă şi evită expunerea la soare.

Citeşte mai multe despre îngrijirea sânilor pe ww.csid.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici