Superglue din Epoca Pietrei

Pânăa de curând, arheologii din toată lumea au fost convinşi că folosirea pigmentului de fier denumit ocru a fost doar una cu scop decorativ sau ritual.

22 afișări
Imaginea articolului Superglue din Epoca Pietrei

Superglue din Epoca Pietrei (Imagine: Descopera)

Informaţii de ultimă oră ne oferă însă un tablou cu totul diferit al primelor societăţi umane şi a inteligenţei incredibile de care au dat dovadă. Ocrul era doar unul dintre componentele folosite în realizarea unui adeziv natural extrem de puternic.

Află mai multe despre utilizarea ocrului în Epoca Pietrei pe www.descopera.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici