Top cinci alimente pentru un ten sănătos

Dr. Leslie Baumann, profesor la Universitatea de Medicină Miami din Florida, recomandă cinci alimente care nu trebuie să lipsească din dieta noastră pentru a avea o piele elastică, hidratată şi luminoasă. Astfel, specialistul în dermatologie spune că peştele, mai ales cel gras, precum somonul şi codul, care sunt bogaţi în omega 3, previne apariţia rozaceelor, bubiţelor roşii sau a dermatitei.

954 afișări
Imaginea articolului Top cinci alimente pentru un ten sănătos

Top cinci alimente pentru un ten sănătos (Imagine: gandul.info)

„Organismul uman nu poate produce aceşti acizi, iar carnea de peşte ajută pielea să reziste mai bine iritaţiilor de orice fel”, spune dr. Baumann. De asemenea, peştele gras îi oferă organismului vitamina D, benefică mai ales persoanelor care locuiesc în zone umbroase.

Citeşte mai multe despre un alimentele care te ajută să ai un ten sănătos pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici