Tratamente anti-îmbătrânire cu ajutorul geneticii

Genetica revoluţionează tratamentele anti-îmbătrânire, cu molecule sintetizate în laborator, capabile să modifice expresia genelor la nivelul pielii, şi s-o reconstruiască pentru a da timpul înapoi.

83 afișări
Imaginea articolului Tratamente anti-îmbătrânire cu ajutorul geneticii

Tratamente anti-îmbătrânire cu ajutorul geneticii

Oamenii de ştiinţă ne tot repetă acest lucru de ceva vreme încoace: îmbătrânirea este înscrisă în ADN-ul fiecăruia dintre noi. Cu alte cuvinte, produsele cosmetice ne pot dărui (cel mult) iluzia unui “look” mai “tineresc”: o piele mai luminoasă şi cam atât.

Află mai multe despre tratamentele genetice anti-îmbătrânire pe www.apropo.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici