Va salva energia neagră Universul?

Energia neagră este una dintre marile necunoscute ale astronomiei. Oameni de ştiinţă sunt de părere că aceasta este de vină pentru expansiunea continuă a Universului, însă există şi tabere care cred că energia neagră poate face mai mult decât atât: nu numai că ar putea salva Universul, dar ar putea salva un infinit de universuri.

55 afișări
Imaginea articolului Va salva energia neagră Universul?

Va salva energia neagră Universul?

Cercetătorii din cadrul universităţilor Princeton şi Cambridge sunt de părere că o mare parte din Univers este deja distrusă, iar acest fenomen se produce periodic.

Citeşte mai multe despre energia neagră pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici