Valentina Pelinel: „Am slăbit 7 kg, deşi mâncam din 4 în 4 ore”

Pentru a slăbi, fotomodelul a preferat să apeleze la un medic nutriţionist, fiindcă îi era frică de efectele adverse pe care dietele prietenelor sale îl puteau avea asupra ei. O dietă bazată pe legume, cât mai puţine fructe, carne albă, lactate cu cel mult 2 la sută grăsime şi sportul au ajutat-o pe Valentina Pelinel să slăbească 6-7 kilograme în două luni.

903 afișări
Imaginea articolului Valentina Pelinel: „Am slăbit 7 kg, deşi mâncam din 4 în 4 ore”

Valentina Pelinel: „Am slăbit 7 kg, deşi mâncam din 4 în 4 ore” (Imagine: Raul Ştef/Mediafax Foto)

"Consider că sportul a avut un rol esenţial în ceea ce priveşte lupta cu kilogramele în plus. În timpul dietei făceam aerobic şi alergam în parc în fiecare zi. Obicei pe care mi l-am păstrat şi după terminarea regimului alimentar", a declarat pentru Gândul top-modelul.

Vedeta a preferat să apeleze la un specialist care să îi facă un regim în loc să apeleze la dietele urmate de cunoştinţe sau prietene. "Am auzit de tot felul de regimuri de slăbire, dar mi-a fost frică de efectul yo-yo, mi-a fost frică să nu îmi dau metabolismul peste cap sau să îmi distrug sănătatea", subliniază Pelinel.

Citeşte mai multe despre cum a slăbit Valentina Pelinel pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici