Viţa de vie oferă cea mai bună protecţie împotriva ridurilor

Razele soarelui, praful, fumul de ţigară sunt factori externi care atacă pielea şi duc la apariţia îmbătrânirii precoce. În România s-a lansat un nou produs cosmetic anti-aging, care are la bază extracte de viţă de vie, informează cotidianul Gândul.

257 afișări
Imaginea articolului Viţa de vie oferă cea mai bună protecţie împotriva ridurilor

Viţa de vie oferă cea mai bună protecţie împotriva ridurilor (Imagine: www.gandul.info)

Crema nu conţine parabeni, phenoxyethanoli, sulfați, coloranți - substanţe chimice - și nici ingrediente animale. De aceea produsul este sută la sută natural. Această cremă protejează complet tenul împotriva ridurilor, lipsei de fermitate și strălucire și a punctelor negre.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici