ACCIDENT în Capitală: Patru femei au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit pe Şoseaua Kiseleff

Patru femei au fost rănite, marţi seară, după ce două maşini s-au ciocnit pe Şoseaua Kiseleff din Capitală, anunţă Brigada Rutieră din Bucureşti.

1700 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Capitală: Patru femei au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit pe Şoseaua Kiseleff

ACCIDENT în Capitală: Patru femei au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit pe Şoseaua Kiseleff

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere din Bucureşti au transmis că patru femei cu vârste cuprinse între 32 şi 48 de ani au fost rănite uşor, la prima vedere, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe Şoseaua Kiseleff, sensul de mers dinspre Arcul de Triumf către strada Arhitect Ion Mincu.

Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici