Adrian Rădulescu, preşedinte al Asociaţiei Fermierilor din România, a murit la vârsta de 66 de ani

  • Adrian Rădulescu a fost internat la spital marţi, după ce i s-a făcut rău la birou.
  • A fost testat pentru coronavirus, însă rezultatul a fost negativ.
  • Fermierul a fost şi realizator tv la postul public, la emisiunea ”Viaţa Satului”.
6724 afișări
Imaginea articolului Adrian Rădulescu, preşedinte al Asociaţiei Fermierilor din România, a murit la vârsta de 66 de ani

Adrian Rădulescu, preşedinte al Asociaţiei Fermierilor din România, a murit la vârsta de 66 de ani

Adrian Rădulescu, fost secretar de stat şi vicepreşedinte al PMP, a încetat din viaţă, miercuri, la Spitalul Colţea.
.
Cunoscut fermier, Adrian Rădulescu a murit la numai 66 de ani, fiind preşedinte al Asociaţiei Fermierilor din România. 

Fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi fost consilier prezidenţial, Rădulescu a intrat în lumea agricolă ca moderator, între 2001 şi 2007, al emisiunii ”Viaţa Satului”.

Şi-a continuat drumul în agricultură şi a rămas şi aproape de presă, fiind o prezenţă mereu obiectivă în mass-media, ca invitat în emisiuni în care mereu prezenta realitatea din sectorul agricol şi problemele cu care se confruntă fermierii.

Adrian Rădulescu a fost unul dintre membrii activi ai PMP. Cu afaceri multe în agricultură, Rădulescu a fost membru al FSN în 1990. În 2007, Rădulescu a devenit director de cabinet al lui Dacian Cioloş în Guvernul Călin Popescu Tăriceanu.

”Adrian Rădulescu, prietenul meu, ai plecat prea repede. Drum lin şi Dumnezeu să te odihnească în pace. Respectuoase condoleanţe familiei.”, a transmis pe Facebook fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu, mesaj distribuit şi de Partidul Mişcarea Populară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici