VIDEO  Avioanele de luptă Su-25 le zădărnicesc ruşilor ofensiva cu rachete-momeală

Atac la joasă altitudine al avioanelor Su-25 ucrainene pentru a băga în ceaţă armata lui Putin.

99199 afișări
Imaginea articolului Avioanele de luptă Su-25 le zădărnicesc ruşilor ofensiva cu rachete-momeală

„Încărcăturile grele” din arsenalul ucrainean ies pe teren, pentru a face faţă avansului rusesc din estul ţării.

Într-un videoclip apărut pe Telegram şi pe Twitter, două avioane de luptă Su-25 sunt văzute angajate într-o operaţiune de zbor împotriva poziţiilor ruseşti.

Cele două super-aeronave zboară peste câmpul de luptă la joasă altitudine.

Apoi, acestea câştigă înălţime şi eliberează flapsurile defensive, mici rachete-momeală folosite pentru a dezorienta rachetele de artilerie inamice care, urmărind sursele de căldură, declanşează atacuri fără succes.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici