Cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiţilor: Insula Galesnjak, din Croaţia, are formă de inimă şi preţuri care înţeapă inima

Insula Galesnjak, situată în Croaţia, este una dintre cele mai faimoase şi mai frumoase insule din Marea Adriatică.

933 afișări
Imaginea articolului Cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiţilor: Insula Galesnjak, din Croaţia, are formă de inimă şi preţuri care înţeapă inima

Insula Galesnjak

Cunoscută şi sub numele de Insula Iubirii, atrage în fiecare an multe VIP-uri, inclusiv Beyoncé, care şi-a sărbătorit acolo cea de-a 39-a aniversare, şi Michael Jordan, care a zăbovit pe insulă anul trecut. De asemenea, Jeff Bezos, boss-ul Amazon, a călcat pe insulă.

Potrivit lui Silvestro Kardum, reprezentant al proprietarului insulei care vinde o parte din aceasta, suprafaţa totală a insulei este de 142.000 de metri pătraţi, din care puţin peste 40.000 de metri pătraţi sunt de vânzare, la un preţ de 13 milioane de euro.

Kardum a spus că primeşte oferte în fiecare zi, unele mai serioase şi altele mai puţin, dar, deocamdată, nu a existat încă o ofertă concretă care să fi satisfăcut aşteptările.

Italienii au dat târcoale

De exemplu, târcoale au dat şi nişte italieni: „Au venit săptămâna trecută să se ofere să construiască o capelă şi un restaurant cu sală pentru distracţie şi dans, dar procentul pe care l-au oferit nu a fost foarte satisfăcător şi nu s-a ajuns la un acord”.

Noul proprietar, potrivit lui Kardum, va putea cere municipalităţii Pasman şi oraşului Zadar să adapteze planul de amenajare.

Dacă are un plan şi un design bun, statul va fi bucuros să dea, conform legii, 400 de metri pătraţi de teren şi 1.000 de metri pătraţi de suprafaţă subterană pentru construcţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici