Cine este noua „Grumpy Cat”, Kitzia. Imaginile care fac deliciul internauţilor

  • O felină din Statele Unite ar putea deveni noua „Grumpy cat”.
  • Katzia este deja celebră, având zeci de mii de fani pe Instagram.
  • Predecesoarea sa, celebra „Grumpy cat”, a decedat anul trecut.
815 afișări
Imaginea articolului Cine este noua „Grumpy Cat”, Kitzia. Imaginile care fac deliciul internauţilor

Nouă „Grumpy Cat”, Kitzia. Imaginile care fac deliciul internauţilor. Sursa: Viktoria Otdielnova Instagram

Kitzia este o felină care pare mereu nemulţumită de ceva. Dar asta este doar expresia sa, ea fiind extrem de iubitoare şi fericită. Are şi de ce: peste 54 de mii de persoane o urmăresc pe Instagram şi primeşte sute de aprecieri la fotografiile ale cărei principale protagoniste este ea.
 
Kitzia (care înseamnă „pisicuţă” în limba ucrainiană) locuieşte în Florida, alături de stăpâna sa, Viktoria Otdielnova. Originară din Ucraina, aceasta s-a mutat în Statele Unite în urmă cu 6 ani. Cum ea este fotografă, felina se bucură de atenţie specială şi poze profesionale. „Kitzia este sursa mea inepuizabilă de energie. Îmi aduce multă bucurie crearea unor amintiri care dăinuiesc veşnic”, a spus Viktoria. 
 
Fotrografiile cu Kitzia fac deliciul a zeci de mii de oameni din întreaga lume. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Universe for creating those precious creatures ❤️ . . . . . . . #catsoftheday #catsofworld #catsofinstagram #catstagram #cats_of_instworld #cathug #cathugs #catlove #lovemycat #grumpy_kitzia #grumpycat #grumpykitzia #meowed #9gag #thedodo #naturee

A post shared by Angry Kitzia (@grumpy_kitzia) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici