Fostul premier Dacian Cioloş a avut o întrevedere informală la Departamentul de Stat al SUA, după semnalul de alarmă pe care oficialii americani l-au transmis în legătură cu modificările la Legile Justiţiei

Fostul premier Dacian Cioloş a afirmat, duminică, pe Facebook, că a avut o întrevedere informală la Departamentul de Stat, după semnalul de alarmă pe care oficialii americani l-au transmis în legătură cu modificările la Legile Justiţiei.

2029 afișări
Imaginea articolului Fostul premier Dacian Cioloş a avut o întrevedere informală la Departamentul de Stat al SUA, după semnalul de alarmă pe care oficialii americani l-au transmis în legătură cu modificările la Legile Justiţiei

Fostul premier Dacian Cioloş a avut o întrevedere informală la Departamentul de Stat al SUA

”Am avut o întrevedere informală la Departamentul de Stat, după semnalul de alarmă pe care oficialii americani l-au transmis în legătură cu modificările la Legile Justiţiei”, a scris, într-o postare pe Facebook, Dacian Cioloş.

El nu a oferit mai multe detalii din cadrul acestei întrevederi, ci doar că a fost într-o vizită în Statele Unite ale Americii pentru ”activităţi profesionale”.

”Am petrecut câteva zile la Washington pentru activităţi profesionale şi am avut plăcerea să fiu de Ziua Naţională alături de membri ai comunităţii româneşti din SUA, la recepţia organizată de Ambasada României. Am profitat de această deplasare pentru a mă întâlni şi cu susţinătorii Platformei România 100”, a mai arătat fostul premier.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici