Hartă incidenţă Ilfov. Chiajna şi Bragadiru rămân în carantină. Nici situaţia din Bucureşti nu e cea mai bună

  • Carantina în oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna a fost prelungită, cu alte 7 zile
  • Rata de infectare din Bragadiru este de 8,85 cazuri la mia de locuitori
  • La Chiajna, incidenţa din ultimele 14 zile este de 8,01 la mie
  • Nouă localităţi din Ilfov sunt carantinate la acest moment
  • Incidenţa din Bucureşti este de 6,89 cazuri la mie
6087 afișări
Imaginea articolului Hartă incidenţă Ilfov. Chiajna şi Bragadiru rămân în carantină. Nici situaţia din Bucureşti nu e cea mai bună

Hartă incidenţă Ilfov. Chiajna şi Bragadiru rămân în carantină

Două localităţi din Ilfov rămân în carantină până în prag de sărbători. Este vorba despre oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna, care înregistrează o incidenţă de peste opt cazuri la mia de locuitori.

  • Bragadiru şi Chiajna continuă în carantină până pe 18 decembrie, cel puţin (incidenţă de peste 8 la mie).
  • Comuna Berceni e carantinată până pe 17 decembrie, inclusiv.
  • În Corbeanca, Dobroeşti, Măgurele, Mogoşoaia, Otopeni şi Popeşti Leordeni, carantina expiră diseară, dar e de aşteptat ca autorităţile să decidă prelungirea măsurii, cu alte 7 zile.
  • În afară de Măgurele (incidenţă 5,10), toate celelalte au o rată de infectare de peste 7 la mie, chiar aproape de 9 în Otopeni (8,89) şi Popeşti Leordeni (8,98).
 
Nici situaţia din Bucureşti nu e cea mai bună. 
 
  • Rata de infectare din Capitală a trecut vineri de 7 cazuri la mie, astfel că Bucureştiul conduce în acest top.
  • În ultimele zile s-au înregistrat constant 1.700-1.800 de noi cazuri la fiecare 24 de ore.
  • Măsuri aşteptate: a fi limitat numărul clienţilor în malluri şi supermarketuri, iar programul magazinelor va fi prelungit până la 22 sau 23. 
 
Localităţile din Ilfov în carantină la acest moment, cu incidenţa pentru fiecare:
Berceni (7,66), Bragadiru (8,85), Chiajna (8,01), Corbeanca (7,76), Dobroeşti (7,01), Măgurele (5,10), Mogoşoaia (7,97), Otopeni (8,89) şi Popeşti Leordeni (8,98).
 
Clinceniul a ieşit din carantină joi seară. 
 
Corbeanca, Dobroeşti, Măgurele, Mogoşoaia, Otopeni şi Popeşti Leordeni sunt în carantină până diseară, ora 22. Autorităţile ar putea decide prelungirea carantinei în aceste localităţi sau o parte dintre ele.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici