HOROSCOP, 27 octombrie. Creativitate şi simţ practic pentru patru zodii. Vezi de ce realizări au parte

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Neptun din Peşti retrograd şi la un sextil cu Jupiter din Capricorn. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) dau în acelaşi timp dovadă de creativitate şi simţ practic.

11226 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP, 27 octombrie. Creativitate şi simţ practic pentru patru zodii. Vezi de ce realizări au parte

HOROSCOP, 27 octombrie. Creativitate şi simţ practic pentru patru zodii. Vezi de ce realizări au parte

ZODIILE din Horoscopul zilei, 27 octombrie

HOROSCOP, 27 octombrie. Berbec

Astăzi s-ar putea să te întâlneşti cu nişte oportunităţi de a ieşi în faţă la nivel profesional, de a te face remarcat(ă) şi de a lăsa o impresie bună. Ai multe de oferit la acest nivel, dar nu toată lumea s-ar putea să observe acest lucru. Printr-un concurs fericit de circumstanţe însă, ai putea atrage atenţia cuiva important de la locul de muncă, care-ţi va crea cadrul necesar să îţi spui părerea sau să faci o sugestie legată de un plan de acţiune. Este important ca această oportunitatea să nu te prindă nepregătit(ă), deci caută să oferi ce-ai mai bun.

 

HOROSCOP, 27 octombrie. Taur

Acesta este o zi perfectă în care să te ocupi de planuri de viitor sau de parteneriate, indiferent dacă acestea se află deja în derulare sau intenţionezi să le demarezi cât de curând. Sunt favorizate mai ales brainstorming-urile, şedinţele de creaţie, discuţiile cu prietenii, colaboratorii sau finanţatorii. La final, se va ajunge la nişte idei extrem de bune, care te vor ajuta negreşit să îţi materializezi visurile. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, ziua de azi le aduce în cale persoane cu care vor lega repede o relaţie, cu care vor avea interese şi idealuri comune. Compatibilitatea este foarte mare.

 

HOROSCOP, 27 octombrie. Gemeni

Şi tu te numeri printre aceia(elea) care pot face astăzi o figură foarte frumoasă la serviciu. Ai resurse interioare de care nici tu nu eşti conştient(ă) pe deplin, iar situaţiile cu care te întâlneşti astăzi la locul de muncă te provoacă să apelezi la forţa de a te motiva, de a te încuraja pe tine însuţi(ăţI să duci la bun sfârşit ceea ce ţi s-a delegat. Dacă te lupţi mai acerb cu competiţia în această perioadă decât de obicei, s-ar putea ca astăzi să îi dai lovitura decisivă. În relaţii, ai tendinaţ să faci pe cocoşul, dar uneori nu-i rău.

 

HOROSCOP, 27 octombrie. Rac

Astăzi eşti pe aceeaşi lungime de undă atât cu partenerul de viaţă, cât şi cu cei cu care derulezi activităţi pe plan profesional. Acest lucru îţi uşurează sarcina de a conlucra cu colegii la serviciu, de a atinge o concluzie favorabilă în cadrul discuţiilor cu potenţialii colaboratori sau cu persoanele cu care desfăşori deja lucrări în domeniul tău de activitate. În cazul anumitor nativi(e) ai(le) semnului, ziua de azi ar putea conspira la o întâlnire fatidică cu cineva care le pune inima pe jar. Sau poate că doar îi/le provoacă să vadă viaţa din alt unghi, să îţi deschidă orizonturile.

 

HOROSCOP, 27 octombrie. Leu

Şi tu te afli azi printre nativii(ele) activi(e) şi motivaţi(te). Te ajută şi faptul că nivelul tău de energie este la cote optime şi că reuşeşti să te încurajezi singur(ă) atunci când intervine tendinţa de a procrastina. La serviciu, poţi realiza multe lucruri astăzi dacă încerci să menţii un ritm constant. Nu este nevoie să dovedeşti o viteză nemaivăzută; este suficient să lucrezi constant şi bine. În felul acesta, te vei bucura de un randament similar şi în zilele care urmează. Căci este important să păstrezi un echilibru între momentele de efort şi cele de relaxare, de respiro meritat, binevenit.

 

HOROSCOP, 27 octombrie. Fecioară

Astrele nu ne dau astăzi prea multe detalii legate de ceea ce ţi se va întâmpla în plan financiar sau profesional. Pe de altă parte, ele vorbesc în termeni clari despre momentele frumoase de care te vei bucura în raport cu cei dragi, partenerul de viaţă şi/ sau copii. Dacă îţi faci suficient timp pe care să îl petreci cu ei, s-ar putea să te surprindă cât de multe lucruri aveţi în comun de fapt. Iar dacă eşti single, acesta este un moment mai mult decât propice să ieşi cu acel cineva pe care ai pus ochii. Propune-i o întâlnire.

 

HOROSCOP, 27 octombrie. Balanţă

Se anunţă o zi reuşită pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează de acasă În această perioadă. Menţii un echilibru fără dificultăţi între viaţa personală şi cea de carieră şi dai dovadă de randament pe ambele planuri. Asta înseamnă că eşti organizat(ă) de ceva timp încoace, că ţi-ai găsit un ritm care dă rezultate şi la serviciu, dar şi acasă. În cazul în care nu faci telemuncă, pentru tine se arată o zi bună în care să faci lucruri pe lângă casă, fie că este vorba de mici proiecte personale ori de simple îndatoriri gospodăreşti. Familia te va ajuta şi ea.

 

HOROSCOP, 27 octombrie. Scorpion

Comunici astăzi abil cu cei din jurul tău, dar mai ales cu apropiaţii, cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Ai o atitudine veselă şi proaspătă care îi molipseşte şi pe ceilalţi cu voioşie şi bună dispoziţie. În felul acesta, timpul pe care îl petreceţi împrună va fi, cu siguranţă, unul de pomină. Se arată însă o zi bună şi pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează în domenii artistice sau creative. Dacă un singur aspect, oricât de mic, din ceea ce fac le stâneşte interesul, vor da dovadă de multă originalitate în ceea ce priveşte abordarea şi tehnicile de lucru.

 

HOROSCOP, 27 octombrie. Săgetător

Pentru tine, se întrevede o zi numai bună în care să faci investiţii pe lângă casă. Nu trebuie să fie nevoie de ceva consistent, ci de ceva care înfrumuseţează un colţ gol din casă sau care vă îmbunătăţeşte tuturor din familie nivelul de trai, oricât de puţin. Sau poate că faci cumpărături pentru tine şi cei dragi, astfel încât să petreceţi mai mult timp împreună în weekend. În orice caz, cert este că ai parte de o zi liniştită, în care cheltuielile făcute se traduc în beneficii de durată. Se vede că atitudinea precaută începe totuşi să dea rezultatele scontate.

 

HOROSCOP, 27 octombrie. Capricorn

Dacă ţi-ai programat unele întâlniri cu prietenii astăzi sau cu unele persoane cu care Astăzi comunici cu uşurinţă cu toţi cei cu care intri în contact. Ştii exact ce şi când să spui pentru a lăsa o impresie pozitivă, pentru a deschide uşi care nu îţi erau accesibile până acum. Asta se datorează faptului că ai mai multă încredere în tine, că îţi asculţi primul impuls şi ţii cont de ceea ce îţi zice intuiţia. Aşadar, aceasta este o zi prielnică pentru negocieri, interviuri de angajare sau simple discuţii cu apropiaţii ori cu cei cu care derulezi activităţi la locul de muncă. Se va ajunge uşor la concluzii favorabile şi îmbucurătoare pentru toată lumea.

 

HOROSCOP, 27 octombrie. Vărsător

Te numeri astăzi printre cei(le) pe care îi/le vizitează azi oportunităţi financiare. Poate fi vorba de şanse de a-ţi rotunji bugetul pentru această săptămână ori de a valorifica economii prin intermediul investiţiilor. Oricare ar fi natura lor, cert este însă că nu te-ai aşteptat să te viziteze aceste oportunităţi sau poate că nu te gândeai la direcţia din care vin ca la o potenţială sursă de bani. În orice caz, este important să ai viteză de reacţie, să nu pierzi multă vreme până te decizi să profiţi de ele. În plus, trebuie să le selectezi atent pe cele care merită.

 

HOROSCOP, 27 octombrie. Peşti

Te trezeşti astăzi optimist(ă) şi cu privirea aţintită spre viitor. Sau poate că au loc astăzi evenimente care transformă o dimineaţă anostă într-una care îţi dă toate motivele să crezi că ai făcut un plas înainte în direcţia visurilor tale. Astrele te sfătuiesc să asculţi sfatul prietenilor, să cauţi persoane cu interese şi viziuni similare alături de care ai putea construi proiecte durabile. S-ar putea să le cunoşti deja şi să nu trebuiască decât să deschizi subiectul la timpul potrivit. Dar menţine-ţi entuziasmul la cote echilibrate, căci el te poate încuraja să te arunci în gol, fără plasă de siguranţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici