PROMO   AZI, ora 21.00, pe Aleph News & mediafax.ro: „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae. Invitat Silvian Pena, CEO al GuardOne

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediţie a emisiunii „InSecuritate”, sâmbătă 28 august, de la ora 21.00!

218 afișări
Imaginea articolului AZI, ora 21.00, pe Aleph News & mediafax.ro: „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae. Invitat Silvian Pena, CEO al GuardOne

,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae – invitat Silvian Pena, CEO al GuardOne

Privaţi de securitate, unde căutăm protecţie? De ce îţi trebuie securitate privată şi ce beneficii îţi aduce? Piaţa serviciilor de securitate privată din România este distorsionată. Totuşi, cât, cum, unde şi cu cine poate fi îndreptată?

Cât de exclusivistă este securitatea privată? Cei ai de făcut, dacă vrei să te lansezi în domeniu? Oare îţi trebuie pile, cunoştinţe şi relaţii sus-puse ca să ai succes în acest business?

Un sector în care corupţia expune securitatea infrastructurii critice la risc şi chiar poate să ucidă!

Încrederea, profesionalismul şi evoluţia tehnologică vor face diferenţa. De la tonfă la robotică şi de la patrulă la dronă, viitorul securităţii private depinde decisiv de rigoarea, competenţa şi corectitudinea liderilor din domeniu.

În fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, afli răspunsuri de la invitaţii lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Trăieşte, ca să înveţi! Află, ca să te întrebi!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici