Lucrările de finalizare a studiilor universitare, analizate cu un program de similitudini

  • Lucrările de finalizare a studiilor universitare vor fi analizate cu un program de similitudini, a anunţat vineri Ministerul Educaţiei.
  • Metodologia de desfăşurare a examenelor de absolvire, licenţă/diplomă şi disertaţie a fost trimisă spre publicare în Monitorul Oficial.
238 afișări
Imaginea articolului Lucrările de finalizare a studiilor universitare, analizate cu un program de similitudini

Lucrările de finalizare a studiilor universitare, analizate cu un program de similitudini

Ministerul Educaţiei a anunţat că au fost semnate şi transmise spre publicare în Monitorul Oficial Metodologia-cadru privind organizarea admiterii în învăţământul superior, Metodologia-cadru de organizare şi desfăşurare a examenelor de absolvire, licenţă/diplomă şi disertaţie şi Lista programelor recunoscute la nivel naţional în vederea stabilirii gradului de similitudine pentru lucrările de finalizare a studiilor.

Ministerul precizează că acest acte reglementează admiterea, precum şi finalizarea studiilor pentru studenţii programelor de studii universitare de scurtă durată.

„Analizarea tuturor lucrărilor de finalizare a studiilor cu un program de similitudini, dintre cele recunoscute la nivel naţional de Ministerul Educaţiei, începând din anul universitar 2023-2024”, este o altă noutate, potrivit Ministerul Educaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici