Maria Sharapova crede că Serena Williams este capabilă încă să concureze la cel mai înalt nivel

În ciuda rivalităţii lor intense, care s-a întins pe parcursul a peste un deceniu, jucătoarea de tenis Maria Sharapova, care s-a retras din activitate, susţine că rivala de-o viaţă, Serena Williams, are încă ceea ce îi trebuie pentru a rămâne competitivă în circuitul WTA.

330 afișări
Imaginea articolului Maria Sharapova crede că Serena Williams este capabilă încă să concureze la cel mai înalt nivel

Williams şi Sharapova s-au confruntat de 22 de ori în circuitul WTA, americanca având un avans impresionant de 20-2 în faţa rusoaicei. Cele două s-au întâlnit ultima dată la US Open 2019, unde Williams a triumfat cu 6-1 6-1, Sharapova retrăgându-se din activitate în urmă cu mai bine de doi ani.

În schimb, Williams este în căutarea stabilirii unui record de 24 de titluri de Grand Slam la simplu. Cu toate acestea, accidentarea şi lipsa de pregătire fizică au făcut ca ea să rateze ultimele două evenimente majore, după ce s-a retras din cauza unei accidentări în primul tur la Wimbledon, anul trecut.

Cu toate acestea, Sharapova crede că Williams, în vârstă de 40 de ani, are încă ceea ce îi trebuie pentru a concura la un nivel înalt şi a glumit într-un interviu recent că, deşi ea şi Williams sunt „bătrâne acum", vedeta americană mai are încă mai mult de dat.

„Tocmai ne-am văzut într-un meci la New York, în urmă cu câteva săptămâni", a spus Sharapova într-o apariţie la podcastul Never Stand Still. "Discutam despre cât de bătrâne suntem acum în comparaţie cu finala US Open".

Sharapova şi-a încheiat cariera cu cinci titluri majore. În ceea ce o priveşte pe Williams, nu este clar când am putea să o vedem din nou în competiţie, dar cea mai probabilă şansă de a egala recordul lui Margaret Court este cu siguranţă la Wimbledon, unde a câştigat de şapte ori în trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici