Marius Tucă Show 22 martie, în direct, la Aleph News, diseară, de la şapte. Invitaţi: Doru Viorel Ursu, avocat, Manuela Hărăbor, actriţă, şi Ion Cristoiu, publicist

120 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show 22 martie, în direct, la Aleph News, diseară, de la şapte. Invitaţi:  Doru Viorel Ursu, avocat, Manuela Hărăbor, actriţă, şi Ion Cristoiu, publicist

Marius Tucă Show 22 martie, în direct, la Aleph News, diseară, de la şapte. Invitaţi: Doru Viorel Ursu, avocat, Manuela Hărăbor, actriţă, şi Ion Cristoiu, publicist

Săptămâna trecută, Claudiu Năsui (USR-PLUS), lansa, în plenul Senatului, acuzaţia că tatăl său a fost condamnat, în 1987, la şapte ani de închisoare de către regimul comunist. Cel care a pronunţat sentinţa era Doru Viorel Ursu – avocatul despre care Năsui spune că e un fost "securist" care s-a bucurat de privilegii în perioada guvernului Roman.
 
În replică, Doru Viorel Ursu l-a întrebat pe Năsui de ce a publicat doar minuta şi nu întreaga sentinţă. Îl vezi diseară la Marius Tucă Show, într-o discuţie argumentată pe această temă.
 
Actriţa Manuela Hărăbor s-a lansat în cinematografie cu rolul din Pădureanca, despre care a vorbit mult de-a lungul vremii. Iubeşte actoria, aşa că suferă şi ea din cauza restricţiilor impuse asupra teatrelor. Cum vede închiderea instituţiilor culturale din cauza pandemiei îţi spune diseară, la Marius Tucă Show.
 
Cu publicistul Ion Cristoiu – analiză la sânge a evenimentelor recente.
 
Marius Tucă Show, diseară de la şapte, în direct, la Aleph News. "Eu eram precis / Tu erai precistă / Eu îndemn / Tu acatistă".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici