Marouane Fellaini, depistat pozitiv cu COVID-19. Este primul fotbalist din China infectat

Marouane Feillaini, fostul jucător al celor de la Manchester United, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 şi a devenit primul jucător infectat cu coronavirus din campionatul Chinei.

376 afișări
Imaginea articolului Marouane Fellaini, depistat pozitiv cu COVID-19. Este primul fotbalist din China infectat

Marouane Fellaini, depistat pozitiv cu COVID-19. Este primul fotbalist din China infectat

Mijlocaşul în vârstă de 32 de ani s-a întors pe 20 martie, în Jinan şi a fost testat pozitiv cu COVID-19. Acesta joacă din anul 2019 pentru echipa Shadong Luneng. Oficialii clublui din China plăteau 7 milioane de euro pentru transferul internaţionalului belgian.

Marouane Feillaini a jucat la Machester United timp de 6 ani şi a reuşit să câştige 4 trofee. Europa Leauge, Cupa Angliei, Supercupa Angliei şi Cupa Ligii.

Campionatul de fotbal din China a fost suspendat. În Superliga din China joacă mai mulţi jucători importanţi care au trecut pe la echipe celebre din Europa printre care, Graziano Pelle (Shadong Luneng), Hulk, Oscar, Aranautovic ( toţi la Shanghai SIPG), Paulinho (Guangzhou Evergrande) Cedric Bakambu (Beijing Sinobo Guoan) sau Marek Hamsik (Dalian Professional).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici