Melinda Gates se pregătea din 2019 să divorţeze. O îngrijorau legăturile soţului cu un condamnat la închisoare

  • Despărţirea a fost negociată în pandemie.
  • Cuplul a ajuns la un acord cu privire la împărţirea bunurilor.
10307 afișări
Imaginea articolului Melinda Gates se pregătea din 2019 să divorţeze. O îngrijorau legăturile soţului cu un condamnat la închisoare

Melinda Gates se pregătea din 2019 să divorţeze. Era îngrijora de raporturile soţului cu un condamnat la închisoare

 
Melinda Gates a început să colaboreze cu avocaţii în privinţa divorţului de acum doi ani, fiind îngrijorată de relaţiile soţului ei cu Jeffrey Epstein, care a fost condamnat la închisoare.
 
Cu toate că divorţează după 27 de ani de căsnicie, în urma negocierilor, cuplul a precizat că intenţionează să rămână copreşedinţi şi administratori ai Fundaţiei Bill&Melinda Gates. 
 
Melinda Gates are, totuşi, amintiri plăcute cu Bill, când priveşte în amintiri: ”Asta e în Africa, prima noastră călătorie, prima dată când am fost vreodată în Africa, în toamna anului 1993. Eram deja logodiţi, ne-am căsătorit câteva luni mai târziu”.

Bill si Melinda Gates şi-au anunţat oficial divorţul printr-un mesaj publicat în acelaşi timp pe conturile amândurora de pe social media.

Confom presei americane, printre alte motive de cuplu, legătura bizară dintre Gates şi fosta sa iubită, Ann Winblad, a fost cea care a pus capăt căsătoriei cu Melinda.
Anual, Bill Gates îşi petrecea o vacanţă de câteva zile doar cu Ann Winblad.

La rândul său căsătorită, Ann a acceptat relaţia de prietenie cu Gates. Într-un dialog pe care l-a avut cu revista Time în 1997, creatorul Microsoft a mărturisit că pasiunea pentru biotehnologie l-a apropiat de Winblad.

Înainte să se însoare cu Melinda, Gates chiar i-a cerut acordul fostei iubite pentru a face marele pas.

"Am păstrat prietenia şi ne-am împărtăşit gândurile despre lume şi despre noi înşine", a dezvăluit Winblad în trecut. Ann Winblad are 70 de ani şi a fost consultant pentru IBM şi pentru Microsoft. 

 

 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici